jarorellenor.hu

HUN - ENG

E-mail: info@jarorellenor.hu
Telefonon: + 3630 / 9292170

Memostang Ujdonsagok Checkpointmail Szallitas es fizetes Garancialis feltetelek MABISZ minősites
Garanciális feltételek Általános Garanciális Feltételek letöltése


1.
A MemoStang rendszerre 1 év teljes körű javítási, kizárólag a telephelyünkön értendő, garanciát vállalunk, a tőlünk való vásárlás napjától számítva, beleérve ezen időn belüli elemcserét is. A garancia időn belüli elemcsere 1 évvel meghosszabbítja csak az elemre vonatkozó csere garanciát.

2. Minden MemoStang adatgyűjtőt, az eladás napján Vevő és gyári szám szerint számítógépes nyilvántartásba vesszük. Ez a nyilvántartás a garanciális jogviszony alapja. A fenti gyári számmal minden termék elektronikus (a kiértékelő program által megjelenített), és olvasható címke formájában is rendelkezik. Az utóbbi címke, az érintőfej szerszámmal való megbontása után válik láthatóvá. Ez a művelet csak általunk vagy velünk való egyeztetés esetén végezhető el garancia megszűnése nélkül.

3. Garancia jegyet nyomtatott, vagy elektronikus (e-mail) formában, a fenti nyilvántartás alapján, de csak a Vevő bármikori ez irányú kérésére adunk ki.

4. Két hétnél tovább tartó garanciális ügyintézése esetén, az eredetivel azonos használati értékű cserekonfigurációt biztosítunk mindaddig, amíg a garancia teljesítésére sor nem kerül.

5. A garancia időn túli elemcserét telephelyünkön csak anyag költség fejében végezzük. Ez a művelet az elemre vonatkozó garancia időt nem kezdi újból, mert az elem, idő előtti lemerülését - ami normál esetben több mint 1 év - az adatgyűjtő egyéb, fel nem derített meghibásodása is okozhatja.

6. A garanciális szolgáltatást az alábbi esetekben nem vállaljuk:

a) Nem rendeltetésszerű használat, durva bánásmód, vagy a terméken erős mechanikai sérülések láthatók.
És/vagy a készülék "Mechanika Statusa" magasabb, mint 500 , és/vagy az egyedi intenzitás érték egyszer is meghaladja az 50 egységet.
Ezen útóbbi értékeket a kezelőprogram (ver 2.20 vagy nagyobb) mindeki számára megjeleniti az újabb (SW40 vagy nagyobb belső szoftver számú) adatgyűjtők esetében. További információk a program és kezelési leírásban.

b) Termék megbontására utaló nyomok és/vagy plombák sérülése állapítható meg. Mások által végzett, velünk nem egyeztetett elemcsere is ez a kategória, mivel ehhez biztonsági plombák bontása szükséges.

c) Olyan hőmérsékleti behatásokra utaló nyomok, melyek nem keletkezhetnek a rendeltetésszerű használat (-40C° ... +70C°) során.

d) Agresszív kémiai közegben (folyadékok, gázok) történő szándékos és tartós tárolásra utaló nyomok, nem rendeltetésszerű használatból keletkező vegyület maradványok.

e) Külső eredetű, nagy energiájú, túlfeszültség jellegű szándékos villamos behatások melyek nem keletkezhetnek a rendeltetésszerű használat során, és készülék védelmi rendszerében maradandó károsodást okoznak. Ezen pont bizonyítására független szakértőt lehet igénybe venni, akinek díjazása nem része ezen garanciának.

7. Amennyiben a garanciális hibának vélt dologról bebizonyosodik, hogy az nem a termék hardver elemének rendeltetésszerű használata során felmerülő meghibásodásából fakad, úgy erről a tényről és a javítás módjáról és várható költségeiről a vevőnek szóban vagy írásban ajánlatot teszünk.

8. Cégünk a rendszer működésével, használatával kapcsolatban - beleértve a hardver és szoftver rendeltetésszerű használatát is - bárminemű felelőséget, csak az általunk értékesített termékek értékéig, és csak a Vevővel szemben vállal.